Tilapianul crocant la cuptor este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 168g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1295 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 17,02 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, Parmezan, panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare sunt Tilapia Crocantă La Cuptor, Tilapia Crocantă Cu Crustă De Nucă De Cocos, și Ruladă Tilapia: Pește Crocant La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.aruncați primele 5 ingrediente în EVOO și întindeți-le pe foaia de prăjituri.Puneți filetele deasupra, condimentați cu sare și piper.Pulverizați pește cu Pam.Acoperiți peștele cu firimituri, apăsând în pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativ
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.