Tilapia citrică dulce și picantă

Dulce și picant citrice Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.33 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fileuri de tilapia, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Dulce Și Picantă + {Giveaway}, Tilapia Tandoori cu piure picant de cartofi dulci și salată de roșii, și Swai dulce și picant cu Salsa de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați peștele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Combinați sucul de portocale și următoarele 9 ingrediente (prin usturoi); se toarnă peste pește.
Lăsați să stea 15 minute.
Presărați pește cu boia de ardei; se fierbe 15 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Stropiți sosul peste pește.