Tilapia Ceapă Caramelizată Roșii Și Brânză De Capră

Tilapia Ceapă Caramelizată Roșii Și Brânză De Capră
Tilapia caramelizat ceapa roșii și brânză de capră este un fără gluten și pescatarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 723 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 8,64 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 152 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, brânză de capră, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Farfalle cu pui, roșii, ceapă caramelizată și brânză de capră, Quesadillas cu spanac și brânză de capră cu ceapă caramelizată și roșii uscate, și Farfalle Cu Pui, Roșii, Ceapă Caramelizată Și Capră C pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista