Tilapia a la Portuguesa

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian a la Portuguesan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, file de tilapia, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), Paris Village Tilapia Filet-situat în Las Vegas Parisul face un filet special Tilapia, și TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.