Tigaie Rapidă De Pește
Rețeta tigaie rapidă de pește se poate face în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Acest fel principal are 209 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la KraftRecipes.com necesită pesto de busuioc, busuioc proaspăt, roșii de struguri și dovlecei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tacos De Pește Rapid, Tacos De Pește Rapid, și Rapid Pește Asiatic.
Instrucțiuni
Periați peștele cu 2 lingurițe. pansament; gatiti in tigaie la foc mediu 3 pana la 4 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați pansamentul rămas, pesto-ul, legumele și roșiile în tigaie; gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent. Lingură peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.