Tigaie pentru cârnați și legume
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tigaia cu cârnați și legume ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, piper, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie pentru cârnați și legume, Cină Cu Tigaie Cu Legume Și Cârnați, și Tigaie ușoară pentru cârnați și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci 2 minute la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit; adăugați cârnați. Gatiti 5 minute, intoarcand o data, pana se rumeneste.
Scoateți cârnații din tigaie; păstrați cald.
Scoateți tigaia de pe foc; pulverizați generos cu spray de gătit.
Adăugați dovlecelul și porumbul; gatiti 4 minute, amestecand frecvent. Se amestecă roșiile, apa și piperul, răzuind tigaia pentru a slăbi particulele maro. Acoperiți; gatiti 4 minute sau doar pana cand rosiile incep sa izbucneasca.
Întoarceți cârnații în tigaie; gatiti neacoperit cu 2 minute mai mult sau pana cand lichidul este aproape evaporat.