Tigaie Ole

Tigaie Ole
Skillet Ole este un fel principal fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 175 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de roșii fără sare, brânză cheddar, ceapă și curcan măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , care este solid. Rețete similare sunt Chicken Olé , Ole Omelet și Pork Ole .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, curcanul, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, orezul și pudra de chili. Gatiti 10 minute; se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți timp de 2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Uncii Pepperoni, Tocat Fin4 Uncii Pepperoni, Tocat Fin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1½ Linguriță De Chimen Măcinat1½ Linguriță De Chimen Măcinat
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gros- SlăninăGros- Slănină

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista