Tigaie Ole
Skillet Ole este un fel principal fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 175 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de roșii fără sare, brânză cheddar, ceapă și curcan măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , care este solid. Rețete similare sunt Chicken Olé , Ole Omelet și Pork Ole .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, curcanul, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, orezul și pudra de chili. Gatiti 10 minute; se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți timp de 2 minute sau până când brânza se topește.