Tigaie De Pui Cu Portocale Salsa

Tigaie De Pui Cu Portocale Salsa
Tigaia de pui cu portocale Salsan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 573 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 1,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, zahăr brun, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 69%. Rețete similare includ Tigaie De Pui Salsa, Skillet Salsan și pui Cheddar, și Brânză De Pui Și Salsa.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul în ulei la foc mediu timp de 5 minute sau până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă salsa, marmelada, sucul de lămâie, zahărul brun și condimentul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarmeladăMarmeladă
IenibaharIenibahar
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
3
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Salsa funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Puteți încerca Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista