Tigaie de pui cu Mac și brânză

Tigaie de pui cu Mac și brânză
Rețeta Mac și brânză tigaie de pui se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Skillet Mac și brânză, Skillet Mac și brânză, și Skillet Mac și brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei la foc mediu-mare până nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Puneți deoparte pachetul de brânză din amestecul de cină cu macaroane. Se amestecă pastele, bulionul, dovlecelul, ceapa și oregano. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-8 minute sau până când pastele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Se amestecă roșiile și conținutul pachetului de brânză rezervat. Gatiti si amestecati timp de 3-4 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Macaroanele și brânza pot fi asociate cu Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Donelli Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Donelli Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile
Donelli Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile
Spumă fină și persistentă cu nuanțe violete, acest vin este bogat în roșu rubiniu cu reflexe de granat, în special de-a lungul marginii. Aromele fructate de fructe de pădure roșii se amestecă cu note picante. Pe gust, aromele plăcute de fructe semi-dulci vin. Este bine echilibrat de taninurile ușoare.Amestec: 90% Lambrusco Grasparossa, 10% Malbo Gentileserviți bine răcit ca aperitiv cu tarif tipic din regiunea Emilia-Romagna, inclusiv mezeluri grase vindecate, cum ar fi mortadella. De asemenea, excelent cu tortellini de carne.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista