Tigaie De Pui "Bruschetta" Cu Ciuperci
Rețeta de ciuperci" Bruschetta " tigaie de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 25 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, cimbru, pansament clasic de vinaigretă balsamică făcut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tigaie De Pui Bruschetta, Bruschetta De 20 De Minute-Tigaie De Pui, și Tigaie mediteraneană de pui și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ciupercile si ceapa in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 10 min., amestecând ocazional.
Adăugați pansament, usturoi și cimbru; gatiti 5 pana la 7 min. sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând frecvent.
Se transferă în castron; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Pui de Top cu ciuperci și brânză; capac. Gatiti 2 pana la 4 min. sau până când brânza este topită; se presară cu arpagic.