Tigaie de Cod la sud de graniță pentru doi
Tigaia de Cod de la sud de graniță pentru doi este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 10 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la readyseteat.com are 1 fani. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți măsline, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ La sud de tigaie de frontieră, Tigaie de Cod la sud de graniță, și Tigaie de pui și paste la sud de graniță.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați roșiile nedrenate; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape dispare, amestecand ocazional.
Reduceți căldura la mediu; adăugați fileuri și presărați sare. Gatiti 10-12 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita (145F), rotind o data.
Stropiți sucul peste fileuri; se presara cu masline.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio