Tigaie cu pui cu nuci
Tigaia de pui cu nuci ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 1,69 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 445 de calorii, 30 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, orez, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 58%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Pâine cu banane și nuci, prăjitură cu prune și nuci și Picadillo cu carne de vită cu sos de nuci.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 linguriță de amidon de porumb și 1 lingură de sos de soia până se omogenizează; se adaugă puiul și se amestecă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 30 de minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați apa, oțetul, zahărul, sosul de ardei iute și amidonul de porumb și sosul de soia rămas; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, căliți nucile în ulei până se prăjesc; se scoate cu o lingura cu fanta si se pune deoparte. În aceeași tigaie, prăjiți puiul până când nu mai devine roz.
Scoateți și păstrați la cald.
Adăugați ardei verde și ghimbir în tigaie; gătiți și amestecați timp de 3 minute sau până când ardeiul devine crocant și fraged. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când se îngroașă și clocotește.
Puneți puiul și nucile în tavă.