Tigaie cu macaroane cu cheeseburger

Tigaia cu macaroane cu cheeseburger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 193 de calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Dacă aveți la îndemână condimente pentru friptură de la Montreal, lapte, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este solid. Caserolă cu cheeseburger ușoară , macaroane și brânză la cuptor de la Alton Brown și minunat! No Bake ~ Macaroane și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când nu mai devine roz, despărțindu-se în firimituri; scurgere.
Se amestecă macaroane, bulion, lapte, ketchup, condimente pentru friptură, muștar și praf de ceapă; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, 10-15 minute sau până când macaroanele sunt fragede. Se amestecă brânza până se topește.