Tigaie Cu Cotlet De Porc Aloha
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 49 calorii. Dacă 17 cenți pe porție cade în bugetul dvs., Aloha carne de porc Cotlet de tigaie ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 30. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras, pansamentul clasic catalina, uleiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Carne De Porc Cotlet Tigaie, Carne De Porc Cotlet Tigaie Cina, și Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotlete; gatiti 5 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Combinați toate ingredientele rămase, cu excepția orezului; lingură peste cotlet. Aduceți la fierbere.
Se amestecă orezul; capac. Gatiti la foc mediu-mic 5 min. sau până se termină cotletele (145F).
Se ia de pe foc; lăsați să stea 5 min. înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.