Tigaia lui Yotam Ottolenghi-ouă coapte cu spanac, iaurt și unt condimentat

Tigaia lui Yotam Ottolenghi-ouă coapte cu spanac, iaurt și unt condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ouăle coapte cu tigaie ale lui Yotam Ottolenghi cu spanac, iaurt și unt condimentat. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 246 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 319 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți spanac creț, fulgi de piper și un vârf de boia, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Skillet - ouă coapte cu spanac, iaurt și ulei de Chili, Ouă coapte în iaurt cu spanac, roșii și Nasturel, și Fontinan și spanac ouă coapte cu pesmet de unt brun de usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați iaurtul, usturoiul și un vârf de sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Reglați cuptorul la raftul central și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Într-o tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu până când spuma dispare. Coborâți focul la minim, apoi adăugați prazul și scallionul și gătiți până când sunt complet moi și aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați cât de mult spanac se va potrivi și suc de lămâie în tigaie, împreună cu un vârf de sare. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând frecvent și adăugând spanac câte o mână pe măsură ce se ofilește până când tot spanacul este doar ofilit, 4 până la 5 minute. Gustați și condimentați cu sare sau mai mult suc de lămâie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Folosind clești, scoateți spanacul într-o a doua tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci, lăsând în urmă orice exces de lichid. Faceți 4 indentări în spanac și spargeți ouăle în ele, având grijă să păstrați gălbenușurile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Presărați fiecare ou cu un vârf de sare, apoi transferați-l la cuptor și gătiți până când albușurile sunt doar setate, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp, topiți ultima lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați pudra de chili și / sau boia de ardei și continuați să gătiți până când untul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Adăugați oregano și gătiți timp de 30 de secunde mai mult, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
9
Serviți ouăle coapte cu amestecul de iaurt și acoperiți cu untul condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista