The ultimate Meatballs Al Forno cu mămăligă cremoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftelele finale Al Forno cu Polentan cremos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1446 calorii. Pentru $ 6.46 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți roșii coapte de viță de vie, busuioc, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, Chiftele cu Ragu de roșii și mămăligă cremoasă, și Polentan Al Forno cu verdeață Collard, Cheddar și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Rupeți bagheta în bucăți și înmuiați-o într-un bol cu lapte timp de 10 minute până când pâinea este moale. Într-un al doilea castron amestecați carnea de vită și carnea de porc împreună. Răsuciți jumătate din pătrunjel și busuioc într-o grămadă mică, tocați-o aproximativ și adăugați-o la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați usturoiul și amestecați bine cu mâinile. Strângeți laptele din pâine și adăugați-l în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Adăugați ouă, parmezan, nuci de pin măcinate, sare și piper și amestecați totul bine împreună. Formați chiftelele în chiftele mari, apoi rulați-le în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sare, Pentru Marginile Paharului
6
Într-o tigaie mare se încălzește uleiul de măsline la foc mediu mare până când începe să fumeze ușor. Prăjiți chiftelele pentru a sigila crusta, întoarceți-le astfel încât ambele părți să fie gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați într-un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Adăugați un strop de ulei în tigaie și prăjiți ciupercile la foc mic până când încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Tăiați roșiile în 1/2 și zdrobiți-le manual într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
11
Adăugați sare și câteva manivele de piper proaspăt crăpat și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Crăpat
Sare, Pentru Marginile Paharului
12
Adăugați la ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
13
Lăsați totul să se fierbe împreună și reduceți ușor timp de aproximativ 10 minute.
14
Se toarnă roșiile și ciupercile peste chiftele. Se toacă busuiocul rămas și pătrunjelul și mozzarella peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
15
Stropiți cu ulei de măsline și adăugați câteva manivele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
16
Coaceți timp de 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Se servește cu Polenta cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
18
Într-o cratiță mare aduceți stocul de pui la foc mic. Bateți rapid făina de porumb în stoc și coborâți temperatura pentru a nu se stropi. Se amestecă smântâna, parmezanul, untul și sarea. Opriți focul și păstrați-l într-un loc cald până când chiftelele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate