The Nasty Bits: Fursecuri Cu Untură Spaniolă (Polvorone)
Rețeta the Nasty Bits: cookie-urile spaniole de untură (Polvorones) sunt gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 36. Acest desert are 40 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coniac, ou, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ The Nasty Bits: cum să faci untură de frunze (cu prăjituri Welsh Griddle ), The Nasty Bits: Pizza cu ureche de porc, și Biți Urât: Sopaipillas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350.
Întindeți făina și migdalele măcinate pe foaia de copt.
Se introduce la cuptor până când făina și migdalele și se miroase prăjite, 5 până la 7 minute. Făina și nucile se vor aglomera ușor.
Se amestecă făina și migdalele cu zahărul, scorțișoara și sarea. Folosind lingura de lemn, încorporați untura în amestec.
Adăugați ou, coajă de portocală și coniac. Se amestecă până se încorporează.
Formați în bile, cu diametrul de aproximativ 1 inch.
Așezați bilele pe foi de copt la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți prăjiturile până când fundul se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească pe grătar. Praf cu zahăr de cofetărie. A se păstra într-un recipient etanș.