Thai Orez Lipicios Dulce Cu Mango (Khao Neeo Mamuang)

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Orezul lipicios dulce thailandez cu Mango (Khao Neeo Mamuang) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 571 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 1,87 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de lapte de nucă de cocos, semințe de susan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Orez lipicios și mango cu sos dulce de nucă de cocos (khao neaw mamuang), Modul de preparare: orez lipicios și mango cu sos dulce de nucă de cocos (khao neaw mamuang), și Orez Lipicios De Nucă De Cocos Dulce Thailandez Cu Mango Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orezul și apa într-o cratiță; aduceți la fierbere; acoperiți și reduceți focul la minim. Se fierbe până se absoarbe apa, 15 până la 20 de minute.
În timp ce orezul gătește, amestecați împreună 1 1/2 căni lapte de cocos, 1 cană zahăr și 1/2 linguriță sare într-o cratiță la foc mediu; se aduce la fierbere; se ia de pe foc și se lasă deoparte. Se amestecă orezul fiert în amestecul de lapte de nucă de cocos; capac. Se lasă să se răcească timp de 1 oră.
Faceți un sos amestecând împreună 1/2 cană lapte de cocos, 1 lingură zahăr, 1/4 linguriță sare și amidonul de tapioca într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Așezați orezul lipicios pe un vas de servire. Aranjați mango - urile deasupra orezului.
Se toarnă sosul peste mango și orez.
Se presară cu semințe de susan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.