Tex Mex Dip
Tex Mex Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 353 calorii. Cap la magazin și ridica sos picante, brânză Monterey jack, carne de vită, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei din sud-vest. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Scurgeți bine, amestecați praful de chili și continuați să gătiți 5 minute.
Într-un vas de copt de 8x8 inci, întindeți fasolea prăjită.
Strat de fasole cu carne de vită măcinată și amestec de pulbere de chili. Top cu straturi de ceapa, ardei chile verde, sos picante, brânză Muenster și brânză Monterey Jack.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 35 până la 45 de minute, până când brânza este topită și ușor rumenită. Se acoperă cu smântână înainte de servire.