Tetrazzini De Pui
Tetrazzini de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 12 porții cu 406 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bulion de pui, sare, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.
Instrucțiuni
Pregătiți vermicelli conform instrucțiunilor pachetului; scurgere. Reveniți la oală și aruncați cu bulion de pui.
Se amestecă puiul gătit tocat și următoarele 8 ingrediente într-un castron mare; adăugați vermicelli și aruncați bine. Se amestecă amestecul în 2 vase de copt ușor unse de 11 x 7 inci.
Se presară uniform cu brânză Cheddar.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute; descoperiți și coaceți încă 5 minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Notă: congelați caserola necoapte până la 1 lună, dacă doriți. Decongelați caserola peste noapte la frigider.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei și coaceți conform instrucțiunilor.