Tetrazzini De Pui

Tetrazzini De Pui
Tetrazzini de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 12 porții cu 406 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bulion de pui, sare, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.

Instrucțiuni

1
Pregătiți vermicelli conform instrucțiunilor pachetului; scurgere. Reveniți la oală și aruncați cu bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă puiul gătit tocat și următoarele 8 ingrediente într-un castron mare; adăugați vermicelli și aruncați bine. Se amestecă amestecul în 2 vase de copt ușor unse de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Se presară uniform cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
4
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute; descoperiți și coaceți încă 5 minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Notă: congelați caserola necoapte până la 1 lună, dacă doriți. Decongelați caserola peste noapte la frigider.
6
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei și coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista