Rețeta de somon Teriyaki cu Bulgur de ananas-pecan este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un mare fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 1. O porție conține 1204 calorii, 54g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la self.com are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, sos teriyaki, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Frigarui de somon teriyaki cu ananas, Somon teriyaki și Quesadillas de ananas, și Gingery teriyaki și Burger de somon la grătar cu ananas.
Instrucțiuni
1
Aruncați grâul bulgur cu ananas, nuci pecan, 1 linguriță ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2
Ungeți dovleceii cu 1/2 linguriță ulei de măsline și sos teriyaki; grătar.
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Combinați 2 linguri de sos teriyaki, usturoi, oțet; periați jumătate din amestec peste somon. Somon la grătar 5 minute; răsturnați o dată; periați amestecul teriyaki rămas; grătar până când somonul se fulgi ușor, aproximativ 1 minut.Aruncați grâul bulgur cu ananas, nuci pecan, 1 linguriță ulei de măsline.
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Combinați 2 linguri de sos teriyaki, usturoi, oțet; periați jumătate din amestec peste somon. Somon la grătar 5 minute; răsturnați o dată; periați amestecul teriyaki rămas; grătar până când somonul se fulgi ușor, aproximativ 1 minut.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.