Teriyaki Muschiulet De Porc

Teriyaki Muschiulet De Porc
Filetul de porc Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, filet de porc, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bine. Încercați Teriyaki Muschiulet De Porc, Teriyaki Muschiulet De Porc, și Teriyaki Muschiulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, uleiul, zahărul, sherry-ul, oțetul, usturoiul, ghimbirul și fulgii de ardei roșu și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați filetul de porc. Sigilați punga și marinați carnea de porc la frigider, întorcând o dată, timp de 1/2 oră sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Așezați carnea de porc pe o tigaie și fierbeți timp de 15 minute, întorcând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Durigutti familia Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti familia Malbec este un vin bogat cu note de smochine, cacao , cafea, prune care se reunesc pentru a da un finisaj intens.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista