Teriyaki Muschiulet De Porc
Filetul de porc Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, filet de porc, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bine. Încercați Teriyaki Muschiulet De Porc, Teriyaki Muschiulet De Porc, și Teriyaki Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, uleiul, zahărul, sherry-ul, oțetul, usturoiul, ghimbirul și fulgii de ardei roșu și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați filetul de porc. Sigilați punga și marinați carnea de porc la frigider, întorcând o dată, timp de 1/2 oră sau până la 8 ore.
Așezați carnea de porc pe o tigaie și fierbeți timp de 15 minute, întorcând o dată.