Teriyaki Mahi Mahi

Teriyaki Mahi Mahi
Rețeta Teriyaki Mahi Mahi poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 193 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 5,82 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, fileuri mahi mahi, sos teriyaki și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Teriyaki Mahi Mahi cu legume și orez de nucă de cocos: falsificarea proaspătă, Teriyaki Mahi Mahi cu legume și orez de nucă de cocos: falsificarea proaspătă, și Teriyaki Mahi Mahi cu Mang-o-atât de delicioase Salsa.

Instrucțiuni

1
Presărați mahi mahi cu pudră de usturoi și piper. Într-o tigaie mare, gătiți mahi mahi în ulei la foc mediu-mare timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Mahi MahiMahi Mahi
PiperPiper
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, sotează ghimbirul timp de 30 de secunde. Se amestecă sosul teriyaki; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Serviți peste mahi mahi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Mahi Mahi poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca King Estate Domaine Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista