Terină de pește alb cu icre de somon și mărar

Terrina de pește alb cu icre de somon și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă $5.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 531 calorii. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ellyn Goodrich ' s halibut din Alaska și somon Gefilte Terrină de pește (Pareve), Plăcinte de pește cu somon afumat, creveți și mărar, și Prăjituri de pește cu somon și mărar în 4 pași simpli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la forma de terină de ulei 325 și linia de jos cu o foaie de hârtie de ceară (tăiată pentru a se potrivi), apoi hârtie de ulei.
Îndepărtați orice piele sau tendon argintiu vizibil din pește și tăiați de ambele părți ale oaselor știftului până când toate oasele știftului au fost îndepărtate, apoi tăiați peștele în bucăți de 1 inch. Pur și simplu pește cu sare, piper alb și nucșoară într-un robot de bucătărie până când este foarte neted.
Adăugați albușul de ou și pur și pur până se încorporează, apoi transferați amestecul într-un castron așezat într-un castron mai mare de gheață.
Setați tamis, ecranul în sus, peste o farfurie și lucrați amestecul de pește prin sită aproximativ 2 linguri la un moment dat cu răzuitor până când tot ce rămâne este tendoane. Continuați să lucrați peștele prin sită, răzuind din când în când peștele strecurat din partea inferioară a tamisului și transferându-l într-un castron mare așezat într-un alt castron de gheață.
Se cântărește peștele strecurat pentru a determina cantitatea egală de smântână (1 cană cremă cântărește 8 uncii). Apoi, păstrând amestecul de pește peste gheață, amestecați smântâna în amestecul de pește, aproximativ 1/4 cană odată, cu o spatulă mare de cauciuc până când toată crema este încorporată.
Transferați o pătrime de amestec într-un castron mic și amestecați mărarul. Îndoiți ușor icrele de somon în amestecul de pește rămas.
Răspândiți aproximativ două treimi din amestecul de icre în terină și creați un jgheab larg pe lungime de-a lungul mijlocului cu spatele unei linguri. Umpleți jgheabul cu amestec de mărar, împingându-l ușor și netezind suprafața. Acoperiți cu amestecul de icre rămas și mucegaiul rap ferm pe tejghea pentru a compacta terina. Suprafața netedă cu spatula offset și suprafața de acoperire cu o foaie unsă de hârtie de ceară (partea unsă în jos).
Coaceți într-o baie de apăpână când terina este fermă la atingere și se separă cu ușurință de părțile laterale ale matriței și termometrul introdus în diagonală prin hârtie în centrul registrelor de terină 110 până la 120 F (O frigăruie metalică sau un cuțit subțire cufundat în fundul terinei timp de 5 secunde și îndepărtat se va simți fierbinte), 40 până la 45 de minute.
Transferați terina în matriță într-un raft și lăsați să se răcească cu 10 până la 15 minute înainte de a o desface.
Pentru a desface, îndepărtați hârtia de ceară și rulați un cuțit subțire în jurul marginii interioare a matriței. Inversați o placă de tăiat sau un vas de servit peste terină, apoi reintroduceți și îndepărtați mucegaiul și hârtia de ceară, ștergând orice exces de lichid.
Tăiați terina în felii cu un cuțit ascuțit, susținând fiecare felie ca tăiată cu o spatulă metalică plată și transferând-o ca tăiată pe farfurii mici.
* Disponibil la bridgekitchenware.com.
Terrina poate fi asamblată, dar nu coaptă, cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.