Terină de linte franceză cu cremă de morcovi sărată
Terrina de linte franceză cu cremă de morcov savuroasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 395 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, smântână grea, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Terină de linte franceză cu cremă de morcovi sărată, Tort De Pâine Cu Legume Sărate (Terină), și Terină De Alune, Dovlecei Și Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Aduceți 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare la foc mare; Păstrați la foc mic.Între timp, aduceți restul de 1/4 cană de apă la foc mic într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați morcovii și 1/2 linguriță de sare și condimentați cu piper. Reduceți căldura la mediu scăzut, acoperiți cu un capac etanș și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați 1/2 cană de morcovi într-un castron mic și transferați morcovii rămași într-un blender, lăsând orice exces de apă în tigaie; puneți ambele deoparte. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați 1 cană de smântână și oul în blender cu morcovii și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți uniform amestecul de cremă de morcov între borcane din sticlă călită de 6 (1/2 halbă). Împărțiți 1/2 cană rezervată de morcovi printre borcane. Spațiați uniform borcanele într-un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 inci.Având grijă să nu introduceți apă în borcane, adăugați suficientă apă fierbinte în vasul de copt, astfel încât să ajungă chiar după amestecul de morcovi din borcane. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și transferați-l cu grijă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Coaceți până când se fixează 1 inch exterior din fiecare cremă (centrele vor fi în continuare ușor jiggly), aproximativ 25 de minute. Între timp, sautați prazul și dovleceii și gătiți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Linte
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Încălziți uleiul de măsline în tigaia rezervată la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați prazul și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când abia începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați dovleceii, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este crocant-fraged si prazul se inmoaie complet, inca aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați lintea, frunza de dafin și usturoiul într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea este încă ușor tare în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Adăugați restul de linguriță de sare măsurată, amestecați pentru a combina și continuați să fierbeți până când lintea este doar fragedă, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Se scurge printr-o strecurătoare mare cu ochiuri fine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Scoateți cățelul de usturoi și frunza de dafin și transferați lintea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
13
Adăugați ch-ul și restul de 2 linguri de smântână și amestecați pentru a se combina uniform; pus deoparte.Când cremele de morcov sunt gata, scoateți cu grijă borcanele din apa fierbinte și transferați-le într - o grătar pentru a se răci ușor, aproximativ 10 minutes.To asamblați terinele, împărțiți tot amestecul de linte-ch. peste cremă de morcovi, folosind vârful degetelor pentru a-l netezi ușor într-un strat uniform. Împărțiți tot amestecul de praz-dovlecei peste amestecul de linte-ch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Linte
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
14
Se servește cald sau la temperatura camerei sau se lasă terinele să se răcească complet, se acoperă bine și se dă la frigider până la 3 zile.