Terină De Hrean Corned Beef

Terină De Hrean Corned Beef
Terrina de hrean din carne de vită Corned ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, unt, carne de vită subțire tăiată cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Carne De Vită Și Varză Cu Cremă De Hrean, Hash de vită Corned cu sos de cremă de hrean, și Rețetă de carne de vită și varză cu sos de cremă de hrean.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, rotiți cremă de brânză, unt, pătrunjel și hrean după gust până când este neted și verde pal; răzuiește părțile recipientului după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Ungeți ușor o tigaie de pâine de 3 pe 5 inci (aproximativ 2 1/4 căni până la jantă). Aliniați cu 1 strat de felii de carne de vită corned, suprapuse cu grijă de la 1 jantă de jos până la cealaltă jantă (cu capetele care se extind peste jantă). Aliniați capetele tigaiei cu felii de carne de vită corned, suprapunând fundul și marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Punctați 1/3 cană amestec de brânză pe carne în fundul tigaiei; întindeți ușor nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați 2 sau 3 felii de carne de vită pentru a se potrivi cu tigaia și așezați-le bine pe amestecul de brânză. Repetați pentru a face încă 3 straturi, terminând la margine cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se taie 2 sau 3 felii de carne de vită corned pentru a se potrivi tigaie și pune pe amestec de brânză pentru a acoperi. Îndoiți carnea la marginea tigaiei cu grijă peste umplutură; bateți ușor pentru a face nivel. Înfășurați etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se felia, cel puțin 4 ore sau până la 2 zile. Desfaceți terina; inversați o farfurie plată pe tigaie. Ținând placa și tigaia împreună, întoarceți și ridicați tigaia. Puneți bucățile libere de carne de vită la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Cu un cuțit ascuțit, tăiați terina în 8 până la 10 felii egale.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Se servește cu felii de baghetă pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista