Terină De Hrean Corned Beef
Terrina de hrean din carne de vită Corned ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, unt, carne de vită subțire tăiată cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Carne De Vită Și Varză Cu Cremă De Hrean, Hash de vită Corned cu sos de cremă de hrean, și Rețetă de carne de vită și varză cu sos de cremă de hrean.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, rotiți cremă de brânză, unt, pătrunjel și hrean după gust până când este neted și verde pal; răzuiește părțile recipientului după cum este necesar.
Ungeți ușor o tigaie de pâine de 3 pe 5 inci (aproximativ 2 1/4 căni până la jantă). Aliniați cu 1 strat de felii de carne de vită corned, suprapuse cu grijă de la 1 jantă de jos până la cealaltă jantă (cu capetele care se extind peste jantă). Aliniați capetele tigaiei cu felii de carne de vită corned, suprapunând fundul și marginea tigaiei.
Punctați 1/3 cană amestec de brânză pe carne în fundul tigaiei; întindeți ușor nivelul.
Tăiați 2 sau 3 felii de carne de vită pentru a se potrivi cu tigaia și așezați-le bine pe amestecul de brânză. Repetați pentru a face încă 3 straturi, terminând la margine cu amestec de brânză.
Se taie 2 sau 3 felii de carne de vită corned pentru a se potrivi tigaie și pune pe amestec de brânză pentru a acoperi. Îndoiți carnea la marginea tigaiei cu grijă peste umplutură; bateți ușor pentru a face nivel. Înfășurați etanș.
Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se felia, cel puțin 4 ore sau până la 2 zile. Desfaceți terina; inversați o farfurie plată pe tigaie. Ținând placa și tigaia împreună, întoarceți și ridicați tigaia. Puneți bucățile libere de carne de vită la loc.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați terina în 8 până la 10 felii egale.
Se servește cu felii de baghetă pe farfurii.