Salată De Caju Aruncată

Salată De Caju Aruncată
Caju aruncat salata este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, zahăr, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Elvețiană De Caju Aruncată, Salată Aruncată Cu Caju-Pere, și Mandarin-Caju Aruncat Salata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați verdele, cashews, afine și ceapă tăiată. Într-un blender, combinați zahărul, ceapa tocată, uleiul de măsline, uleiul de canola, oțetul, muștarul și piperul; acoperiți și procesați până la amestec. Se amestecă semințele de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
CajuCaju
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
VerziiVerzii
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți peste salată și aruncați pentru a acoperi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista