Salată De Caju Aruncată
Caju aruncat salata este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, zahăr, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Elvețiană De Caju Aruncată, Salată Aruncată Cu Caju-Pere, și Mandarin-Caju Aruncat Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați verdele, cashews, afine și ceapă tăiată. Într-un blender, combinați zahărul, ceapa tocată, uleiul de măsline, uleiul de canola, oțetul, muștarul și piperul; acoperiți și procesați până la amestec. Se amestecă semințele de mac.
Stropiți peste salată și aruncați pentru a acoperi.