Brânză Cheddar Supa De Cartofi La Cuptor
Brânză Cheddar supa de cartofi la cuptor ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 168 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Un amestec de smântână, bucăți reale de slănină, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Cheddar De Cartofi La Cuptor, Supă De Cartofi La Cuptor-Cheddar, și Supă De Cheddar Cu Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul cu microunde cartoful de copt timp de 7 până la 8 minute la înălțime. Scoateți cu grijă din cuptorul cu microunde folosind mănuși de cuptor. Va fi cald! Puneți deoparte până când este suficient de rece pentru a atinge.
Când cartoful este rece, tăiați în cuburi de 1/2 inch.
Adăugați supa de brânză, bulionul de pui și bucățile de slănină într-o tigaie medie. Se aduce la foc mic, amestecând ocazional la foc mediu.
Adăugați cartoful și continuați să încălziți supa timp de 5 minute.
Supă de lingură în boluri și garnisiți cu o păpușă de smântână și câteva cepe verzi tocate.