Creme Brulee
Creme Brulee este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest desert are 534 calorii, 5g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gălbenușuri de ou, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Cr de Marrons castan Cr de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
În vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu palete, amestecați oul, gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr împreună la viteză mică până când sunt combinate. Între timp, opăriți crema într-o cratiță mică până când este foarte fierbinte la atingere, dar nu fiartă. Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet crema la ouă.
Adăugați lichiorul de vanilie și portocală și turnați în ramekine de 6 până la 8 uncii până aproape pline.
Așezați ramekinele într-o tigaie și turnați cu grijă apă clocotită în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până când cremele sunt setate când sunt agitate ușor.
Scoateți cremele din Baia de apă, răciți la temperatura camerei și refrigerați până când sunt ferme.
Pentru a servi, întindeți 1 lingură de zahăr uniform pe partea superioară a fiecărui ramekin și încălziți cu un blowtorch de bucătărie până când zahărul se carmelizează uniform. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de un minut până când zahărul caramelizat se întărește.