Terină De Ciocolată Albă Congelată-Cireșe

Terină De Ciocolată Albă Congelată-Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Terina albă înghețată de ciocolată-cireșe. Această rețetă servește 12 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 370 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cireșe maraschino, unt, garnitură: cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Terină Înghețată De Zmeură-Ciocolată, Terină Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Congelată, și Terrină de ciocolată cu cireșe.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie de 9" x 5" x 3". Tapetați tigaia cu folie de plastic, făcând-o netedă în tigaie și permițându-i să se extindă ușor peste marginile tigaiei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați nuci pecan. Gatiti, amestecand continuu, pana cand nucile pecan sunt prajite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca complet.
4
Puneți ciocolata albă tocată într-un castron mic. Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mic. (Nu fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolata tocată, amestecând până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6
Lăsați să se răcească complet.
7
Apăsați cireșele tocate între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Tăiați bomboane congelate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Bateți frișca cu viteză mare a unui mixer electric până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează. Îndoiți ușor în amestec de ciocolată albă topită, batoane de bomboane tocate și nuci pecan; apoi pliați în cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
9
Se amestecă amestecul în tigaia pregătită; acoperiți și congelați 24 de ore. Pentru a servi, dip pan în apă caldă 30 de secunde. Inversați loafpan pe o farfurie de servire. Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Tăiați terina în felii de 3/4".
11
Stropiți topping de fudge pe fiecare farfurie, dacă doriți; acoperiți cu o felie de terină înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
Notă: pentru batoanele de nucă de cocos acoperite cu ciocolată, am folosit Movile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele de stepă se usucă Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista