Terină De Ciocolată Albă Congelată-Cireșe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Terina albă înghețată de ciocolată-cireșe. Această rețetă servește 12 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 370 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cireșe maraschino, unt, garnitură: cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Terină Înghețată De Zmeură-Ciocolată, Terină Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Congelată, și Terrină de ciocolată cu cireșe.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de 9" x 5" x 3". Tapetați tigaia cu folie de plastic, făcând-o netedă în tigaie și permițându-i să se extindă ușor peste marginile tigaiei. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați nuci pecan. Gatiti, amestecand continuu, pana cand nucile pecan sunt prajite.
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca complet.
Puneți ciocolata albă tocată într-un castron mic. Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mic. (Nu fierbeți.)
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolata tocată, amestecând până se topește ciocolata.
Lăsați să se răcească complet.
Apăsați cireșele tocate între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Tăiați bomboane congelate.
Bateți frișca cu viteză mare a unui mixer electric până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează. Îndoiți ușor în amestec de ciocolată albă topită, batoane de bomboane tocate și nuci pecan; apoi pliați în cireșe.
Se amestecă amestecul în tigaia pregătită; acoperiți și congelați 24 de ore. Pentru a servi, dip pan în apă caldă 30 de secunde. Inversați loafpan pe o farfurie de servire. Îndepărtați folia de plastic.
Tăiați terina în felii de 3/4".
Stropiți topping de fudge pe fiecare farfurie, dacă doriți; acoperiți cu o felie de terină înghețată.
Notă: pentru batoanele de nucă de cocos acoperite cu ciocolată, am folosit Movile.