Terină Cu Brânză Pesto
Pesto Brânză Terrine ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesto de roșii uscate la soare, cremă de brânză, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Brânză de capră, Pesto și terină de roșii uscate la soare, Piper Galben Pesto Terrine, și Rucola cu Terrină de brânză de capră cu roșii.
Instrucțiuni
Linie 5 x 3 x 1 1/2-inch Pâine pan cu folie de plastic, care să permită folie de plastic pentru a extinde dincolo de marginile de pan.
În castron mic se amestecă împreună 4 uncii de crema de branza, migdale, ceapa si coaja de lamaie. Într-un alt castron mic combinați 4 uncii de cremă de brânză și pesto de roșii. În al treilea castron mic combina restul de crema de branza, pesto busuioc si 1 lingura de patrunjel.
Apăsați uniform amestecul de roșii în tigaia căptușită. Răspândiți uniform amestecul de migdale deasupra. Se amestecă amestecul de busuioc peste amestecul de migdale. Acoperiți cu folie de plastic. La frigider timp de 2 ore până la 2 zile.
Răsturnați tigaia pe platoul de servire pentru a îndepărta brânza din tigaie.
Îndepărtați folia de plastic. Apăsați pătrunjelul rămas pe părțile laterale și pe partea superioară a terrinei.