Cartofi Clasici Cu Parmezan Festonat
Cartofii clasici cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 99 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel cu frunze plate, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi Clasici Cu Parmezan Festonat, Cartofi Clasici Festonati Cu Cimbru, și Cartofi Festonati Cu Crusta De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Se amestecă cartofii și următoarele 5 ingrediente și se fierbe. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând ușor, 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; se presară cu brânză.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți-l pe o grătar și lăsați-l să stea cu 10 minute înainte de servire.