Asparagus Amandine
Asparagus Amandine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sparanghel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Asparagus Amandine, Amandină de păstrăv, sparanghel aburit și cartofi noi, și Păstrăv Amandine, Sparanghel Aburit Și Cartofi Noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel. Gatiti sparanghelul in apa clocotita cu sare pentru a acoperi intr-o tigaie mare 3 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere.
Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați migdale și sotati 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Adăugați sparanghel și ardei gras roșu; gatiti 3 pana la 5 minute. Aruncați cu suc de lămâie, sare și piper și serviți imediat.