Terci parfumat de Cardamom cu prune uscate
Cardamom parfumat terci cu prune uscate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 431 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de la 1 lămâie, prune uscate, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod Fiert În Sos De Roșii Cu Prune Uscate, Cardamom Și Portocaliu Parfumat Kugelhopf, și Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Parfum De Cardamom.
Instrucțiuni
Combinați prunele, portul, 1 cană de apă, bețișoarele de scorțișoară, sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana cand prunele sunt umplute si amestecul este redus la o consistenta siropoasa, aproximativ 20 de minute.
Crăpați păstăile de cardamom cu fundul unei tigaie sau cu un mortar și pistil. Într-o oală mare aduceți păstăi de cardamom, rămânând 2 căni de apă și lapte la foc mic la foc mediu. Când fierbe, adăugați ovăz și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ovăzul este moale și cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită.
Îndepărtați păstăile de cardamom, apoi împărțiți ovăzul între 4 boluri. Acoperiți fiecare castron cu 3 prune uscate și lăsați fiecare oaspete să toarne peste lichidul de braconaj de prune de la masă.