Terci de prune norvegiene cu sos de vanilie

Terci de prune norvegiene cu sos de vanilie
Terci de prune norvegian cu sos de vanilie este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, zahăr granulat, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Terci De Smochine Și Prune, Terci de prune de scorțișoară, și Cremă norvegiană de mure cu lavandă și vanilie.

Instrucțiuni

1
Combinați bucățile de unt, zahărul granulat din cupa de la calibru, zahărul brun și smântâna într-o cratiță de 1 litru. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere completa (5 pana la 8 minute). Se amestecă vanilia. Puneți deoparte pentru a ajunge la temperatura camerei.Faceți terciul de prune: tăiați prunele în bucăți mici de centimetru-inch, îndepărtând gropile pe măsură ce mergeți. Aveți un castron mare în apropiere pentru a colecta carnea de prune și orice suc care se acumulează pe măsură ce lucrați. Aruncați bucățile de prune cu sucul de lămâie și restul de 4 căni de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cereale CaldeCereale Calde
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sucul de mere și orice suc de prune acumulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3
Lăsați amestecul să stea aproximativ douăzeci de minute.Alegeți o oală mare, largă, cu fund greu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați amestecul de prune și aduceți-l la fierbere scăzută și lentă la foc mediu-mic. Acest lucru ar putea dura o jumătate de oră sau mai mult. Nu te grăbi. Amestecați amestecul răzuind frecvent fundul oalei pentru a vă asigura că fructele nu se lipesc sau nu se ard. Odată ce fierberea scăzută este atinsă, reglați căldura și lăsați-o să fiarbă încă 20-25 de minute, îndepărtând orice spumă care se dezvoltă deasupra. Textura este importantă, nu doriți să gătiți prea mult sau să amestecați prea mult fructele până la punctul în care se descompune prea mult.Creați o suspensie cu amidonul din cartofi. Opriți focul și stropiți încet în amidon, amestecând tot timpul. Acoperiți oala și lăsați-o să stea până ajunge la temperatura camerei. Terciul se servește la temperatura camerei cu un strop de sos de vanilie pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista