Terci de prune norvegiene cu sos de vanilie
Terci de prune norvegian cu sos de vanilie este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, zahăr granulat, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Terci De Smochine Și Prune, Terci de prune de scorțișoară, și Cremă norvegiană de mure cu lavandă și vanilie.
Instrucțiuni
Combinați bucățile de unt, zahărul granulat din cupa de la calibru, zahărul brun și smântâna într-o cratiță de 1 litru. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere completa (5 pana la 8 minute). Se amestecă vanilia. Puneți deoparte pentru a ajunge la temperatura camerei.Faceți terciul de prune: tăiați prunele în bucăți mici de centimetru-inch, îndepărtând gropile pe măsură ce mergeți. Aveți un castron mare în apropiere pentru a colecta carnea de prune și orice suc care se acumulează pe măsură ce lucrați. Aruncați bucățile de prune cu sucul de lămâie și restul de 4 căni de zahăr.
Adăugați sucul de mere și orice suc de prune acumulat.
Lăsați amestecul să stea aproximativ douăzeci de minute.Alegeți o oală mare, largă, cu fund greu.
Adăugați amestecul de prune și aduceți-l la fierbere scăzută și lentă la foc mediu-mic. Acest lucru ar putea dura o jumătate de oră sau mai mult. Nu te grăbi. Amestecați amestecul răzuind frecvent fundul oalei pentru a vă asigura că fructele nu se lipesc sau nu se ard. Odată ce fierberea scăzută este atinsă, reglați căldura și lăsați-o să fiarbă încă 20-25 de minute, îndepărtând orice spumă care se dezvoltă deasupra. Textura este importantă, nu doriți să gătiți prea mult sau să amestecați prea mult fructele până la punctul în care se descompune prea mult.Creați o suspensie cu amidonul din cartofi. Opriți focul și stropiți încet în amidon, amestecând tot timpul. Acoperiți oala și lăsați-o să stea până ajunge la temperatura camerei. Terciul se servește la temperatura camerei cu un strop de sos de vanilie pe fiecare porție.