Terci de fasole mung în lapte de cocos

Terci de fasole mung în lapte de cocos
Terci de fasole mung în lapte de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 59 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baton de scorțișoară, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Fasole Mung Cu Lapte De Cocos, Varză de fasole mung și Conjee de spanac | terci) / mic dejun Indian s, și Fasole mung filipineză în lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fasolea mung în câteva schimbări de apă rece, culegând prin ele pentru a îndepărta orice pietre sau nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MungFasole Mung
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați fasolea într-o cratiță împreună cu apa, bățul de scorțișoară și ghimbirul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 40 de minute, până când fasolea s-a crăpat puțin, dar nu este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați zahărul, sarea și extractul de vanilie. Continuați să fierbeți până când zahărul este dizolvat, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă laptele de cocos. Gatiti pana cand laptele de cocos este doar incalzit, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să nu fierbeți prea mult timp, altfel laptele se va îngroșa prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
5
Scoateți ghimbirul și bățul de scorțișoară din oală. Puneți terciul în boluri și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cereale CaldeCereale Calde
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista