Tequila-pui glazurat cu Jalapeincorporo

Tequila-pui glazurat cu Jalapeincorporo
Pui glazurat cu tequila cu Jalapeincorporo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.84 pe portie. O porție conține 965 calorii, 74G de proteine, și 60g de grăsime. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piper, sare kosher grosieră, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tequila-pui glazurat cu Jalapeincorporo, Sandvișuri Cu Pui Glazurat Cu Mure Și Tequila, și Tequila-Frigarui De Pui Glazurat Cu Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă coriandru, sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Presărați amestecul peste tot puiul. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe foaia de copt; acoperiți și răciți cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Combinați sucul de portocale, tequila, zahărul brun, mierea, 1 jalapeincormalo și șalota într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
UmărUmăr
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
TequilaTequila
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați încă 1 jalapeimbroko dacă se dorește mai multă căldură. Glazură rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Transferați 3 linguri de glazură într-un castron mic și puneți-le deoparte pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu). Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătar. Grătar 15 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Periați puiul cu glazură în cratiță. Întoarceți puiul; periați cu glazură. Grătiți până când sucurile se limpezesc când sunt străpunse cu furculița sau până când termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de pui 170 buc.f, rotind și perindând ocazional cu glazură, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați pe platou. Lingura rezervat glazura peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista