Tequila-Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Cheie
Tequila-Key Lime Meringue Pie este un vegetarian desert. O porție conține 450 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, tequila, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente; apăsați ferm amestecul pe partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă de 9 1/2 inch, ușor unsă.
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Se transferă într-un suport de sârmă și se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Bateți gălbenușurile de ou și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se toarnă amestecul în crusta răcită.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când este setat. Se răcește complet pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră).
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateti 3 Linguri. apă rece în amidon de porumb într-un 1-qt. cratiță; se amestecă în 2/3 cană de apă clocotită. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, 1 minut sau pana se formeaza un gel gros.
Scoateți din căldură; se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Bateți 4 albușuri de ou și smântână de tartru la viteză medie-mare cu un mixer electric de stand greu, folosind atașamentul de măturică, până se spumează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr; bateți până se formează vârfuri lucioase și rigide. Bateți în vanilie și sare. Bateți încet în amestecul de amidon de porumb. Bate 3 minute.
Întindeți bezea peste plăcinta răcită și coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când bezea se rumeneste.
Transferați în grătar și răciți complet (aproximativ 45 de minute).
Se servește la temperatura camerei sau se acoperă și se răcește între 8 și 24 de ore.