Tequila Lime Tart
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tequila Lime Tart. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 538 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, albușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Tequila Lime flanc friptură Fajita Salata cu Chile var Vinaigrette, și Pui De Tei Tequila Cu Orez De Tei Cilantro.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Adăugați napolitane și nuci de pin în robotul de bucătărie, pulsați până când sunt bine măcinate.
Se toarnă în castron și se adaugă untul topit.
Se amestecă manual, cu o lingură de lemn și se presează într-o tigaie de tartă de 10 inci. (rezervați 4 linguri de firimituri pentru a stropi deasupra când ați terminat de copt.)
Puneți tigaia în cuptor și coaceți timp de 8 minute.
Într-un bol de amestecare adăugați albușuri de ou și zahăr, bateți până când există vârfuri moi.
Într-un alt bol de amestecare, adăugați ingredientele rămase și amestecați bine. Îndoiți albușurile de ou.
Se toarnă în coajă de tartă și se coace 25 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați cu firimituri rezervate.
Se lasă să se răcească înainte de tăiere și se servește cu frișcă proaspătă.