Tequila Lime Chicken
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tequila Lime Chicken. Această rețetă servește 12. O porție conține 501 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați avocado, jalapeno, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Pui De Tei Tequila Cu Orez De Tei Cilantro, și Tequila Lime Chicken pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Slice deschide limes și stoarce sucul într-un procesor de alimente sau blender.
Adăugați tequila, ulei de măsline, sare, usturoi, jalapenos și cilantro. Se amestecă amestecul până se combină complet.
Adăugați puiul într-o pungă mare de plastic și turnați amestecul de var-tequila. Sigilați punga și marinați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Scoateți puiul din pungă și grătați-l la foc mediu-mare. Rotiți puiul la 45 de grade pe ambele părți pentru a crea semne frumoase de grătar și continuați să grătați până când puiul este gătit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Topiți mufa Monterey peste vârful sânilor de pui feliați.
Feliați puiul și serviți-l pe o farfurie acoperită cu părțile laterale.