Tempura Fried Okra

Tempura Fried Okra
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tempura Fried Okran. O porție conține 423 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Un amestec de okra, mărar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Tempura Fried Okra, Giveaway: noua carte de bucate Southern Living + O Okra prăjită Tempura, și Tempuran Okra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau friteuză la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se spală okra, se scurge bine și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
3
Tăiați capetele okra, apoi tăiați okra în cruce în runde de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
4
Într-un castron mediu, combinați făinurile, praful de copt, 1 linguriță sare, bicarbonat de sodiu, 1/2 linguriță cayenne și 1/4 linguriță piper alb. Într-un castron mic, combinați restul de 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță cayenne și 1/4 linguriță piper alb și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Piper AlbPiper Alb
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați amidonul de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Când uleiul este fierbinte, adăugați sosul fierbinte și apa cu gheață în făina condimentată. Se amestecă ușor; vor exista niște bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
ApăApă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Frigăruie bucățile de okra prin mijlocul cărnii, lăsând suficient spațiu între fiecare bucată de okra, astfel încât să se poată prăji individual. Repetați cu okra rămasă. Dragați frigăruile prin amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
8
Așezați în aluatul de tempura și apoi imediat și cu grijă în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Prăjiți okra în loturi până se rumenesc, 4 până la 6 minute pentru fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
10
Se scurge pe prosoape de hârtie, se presară cu amestecul rezervat de sare și condimente și se servește imediat cu pansament picant de fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Se toacă usturoiul și apoi se adaugă 1/2 linguriță sare kosher și se pasează cu marginea cuțitului până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Adăugați acest lucru într-un blender cu ingredientele rămase. Puree și gust pentru a ajusta condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Scoateți și puneți-l într-un castron mic și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista