Tehnicile fundamentale ale rulourilor Kaiser de coacere a pâinii clasice
O porție conține 280 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie de uncie, sare, sirop de malț de 2 uncii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii, Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii, și Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina de pâine cu apa, ouăle, drojdia, uleiul vegetal și siropul de malț în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul.
Se amestecă la viteză mică timp de aproximativ 4 minute sau până se amestecă.
Adăugați sarea și zahărul, creșteți viteza mixerului TP mediu și amestecați timp de aproximativ 8 minute sau până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului, se simte elastic și dă o anumită rezistență atunci când este tras.
Ungeți ușor un castron sau un recipient mare.
Răsturnați aluatul în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Făinați ușor o suprafață de lucru curată și plană.
Descoperiți aluatul și împărțiți-l în 12 runde de 115 grame / 4 uncii pe suprafața făinoasă. Acoperiți cu folie de plastic și suport pentru bancă timp de 15 minute.
Tapetați două tigăi de foi cu hârtie pergament.
Descoperiți aluatul și, dacă este necesar, făinați ușor suprafața de lucru. Dacă aveți o ștampilă Kaiser roll, apăsați centrul rolei cu ea. Dacă nu aveți o ștampilă, apăsați ușor pe aluat pentru a degaza și modelați cu atenție fiecare rundă într-o baghetă de aproximativ 12 inci lungime. Lucrând cu o bucată la un moment dat, formați fiecare baghetă într-o buclă, traversând capetele cu capătul drept fiind în partea de jos. Trageți capătul drept în sus și peste centrul buclei și împingeți-l în aceeași direcție. Bucla stângă ar trebui să fie acum îndreptată spre dreapta. Luați capătul din stânga și trageți-l în sus și sub orificiul central și apoi conectați-l la celălalt capăt. Acum ar trebui să aveți o rolă care este mai degrabă ca o rozetă.
Așezați 6 rulouri, cu cusătura în jos, pe fiecare dintre tigăile pregătite. Acoperiți cu folie de plastic și dovada timp de 1 oră.
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata să coaceți rulourile, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Descoperiți aluatul și transferați rulourile în cuptorul preîncălzit.
Coaceți timp de 22 de minute sau până când rulourile sunt maronii aurii și crocante.
Scoateți din cuptor și transferați-l pe rafturile de sârmă pentru a se răci.