Te-Am Prins Kolache!
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Te-Am Prins Kolache! ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 186 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, vanilie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Kolache, Cârnați Kolache, și Kolache Aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Se presară cu 1 linguriță de zahăr și se lasă deoparte proof.In bolul unui mixer stand prevăzut cu un atașament cu palete, zahăr smântână și unt.
Adăugați gălbenușurile de ou și sarea și amestecați bine.
Adăugați drojdia dizolvată, 1 cană de făină și amestecați încet cu un mixer electric.
Adăugați laptele și continuați să adăugați cât mai mult din făina rămasă fie cu o lingură, fie cu mixerul la foc mic. Aluatul trebuie să fie moderat moale și nici lipicios, nici prea uscat. Puteți folosi mai multă făină, puteți folosi mai puțin.Atașați cârligul de aluat și frământați cu cârligul de aluat timp de aproximativ 5 minute sau până când aluatul este neted și elastic.Frecați un bol de amestecare gol cu unt, puneți aluatul în el, acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe suprafața ușor făinată. Ciupiți porțiunile de mărimea ouălor și rotiți-le într-o bilă folosind palma mâinilor în mișcare circulară.Ungeți două sau trei foi de copt cu margini.
Așezați bucățile de aluat la aproximativ 1 inch distanță și periați cu unt topit.Pulverizați o bucată de folie de plastic cu spray de gătit, acoperiți ușor și lăsați să crească timp de o oră.În timp ce creșteți, amestecați ingredientele pentru toppingul Posypka și umplutura de cremă de brânză.Faceți o indentare în fiecare bilă înălțată și umpleți cu umplutură.
Se presară cu topping posypka și se lasă să crească din nou timp de 20 de minute.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 425 de grade timp de aproximativ 10-15 minute.
Ungeți kolaches cu unt topit pe măsură ce ies din cuptor.