Tavă-bezea coaptă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bezea coaptă în tavă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 606 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, albușuri de ou, alune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pere caramelizate cu alune prăjite și Sorbet de ciocolată, Salată de spanac pentru copii cu pere, ceapă roșie, afine și alune prăjite, și Pere în port cu cremă de bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și aliniați o foaie de copt cu o foaie de hârtie cerată.
Puneți albușurile de ou într-un castron curat, asigurându-vă că nu există absolut bucăți mici de coajă de ou sau gălbenuș de ou în ele.
Bateți pe mediu până când albii formează vârfuri ferme. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați treptat zahărul și vârful de sare. Rotiți mixerul până la cea mai înaltă setare și bateți timp de aproximativ 7 sau 8 minute, până când amestecul de bezea este alb și lucios. Pentru a testa dacă este făcut, puteți ciupi unele dintre degete-dacă se simte complet neted, este gata; dacă este ușor granular, are nevoie de puțin mai mult.
Punctați fiecare colț al hârtiei cerate cu o pată de bezea, apoi întoarceți-o și lipiți-o pe foaia de copt. Puneți bezea pe hârtie. Folosind partea din spate a unei linguri, formați-o și rotiți-o într-un dreptunghi.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 1 oră sau până când este crocant la exterior și puțin moale și lipicios în interior. În același timp, coaceți alunele pe o foaie separată la cuptor timp de 1 oră sau până se rumenesc.
Scurgeți conservele de pere, rezervând siropul de la 1 cutie.
Tăiați fiecare jumătate de pere în 3 felii.
Se toarnă siropul de pere într-o cratiță cu ghimbirul, dacă se folosește, și se încălzește ușor la foc mediu până începe să fiarbă. Scoateți focul și fixați ciocolata în cratiță, amestecând cu o lingură până când se topește.
Scoateți bezea și alunele din cuptor și lăsați să se răcească.
Așezați bezea pe o placă sau platou rustic frumos. Bateți smântâna cu zahărul glazurat cernut și semințele de vanilie până formează vârfuri netede și moi. Spargeți alunele prăjite (într-un prosop de bucătărie) și presărați jumătate din ele peste vârful bezea. Puneți jumătate de frișcă deasupra și stropiți cu o parte din sosul de ciocolată (dacă sosul s-a întărit, topiți-l ușor ținând cratița peste o tigaie mare cu apă clocotită). Împărțiți majoritatea bucăților de pere în mod egal deasupra. Puneți peste restul de frișcă și pere.
Stropiți cu mai mult sos de ciocolată, apoi presărați peste alunele prăjite rămase cu puțină coajă de portocală rasă.
Serviți imediat. Dacă faceți acest lucru în avans, pregătiți totul și asamblați în ultimul moment.