Tavă-bezea coaptă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată

Tavă-bezea coaptă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bezea coaptă în tavă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 606 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, albușuri de ou, alune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pere caramelizate cu alune prăjite și Sorbet de ciocolată, Salată de spanac pentru copii cu pere, ceapă roșie, afine și alune prăjite, și Pere în port cu cremă de bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și aliniați o foaie de copt cu o foaie de hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Puneți albușurile de ou într-un castron curat, asigurându-vă că nu există absolut bucăți mici de coajă de ou sau gălbenuș de ou în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți pe mediu până când albii formează vârfuri ferme. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați treptat zahărul și vârful de sare. Rotiți mixerul până la cea mai înaltă setare și bateți timp de aproximativ 7 sau 8 minute, până când amestecul de bezea este alb și lucios. Pentru a testa dacă este făcut, puteți ciupi unele dintre degete-dacă se simte complet neted, este gata; dacă este ușor granular, are nevoie de puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Punctați fiecare colț al hârtiei cerate cu o pată de bezea, apoi întoarceți-o și lipiți-o pe foaia de copt. Puneți bezea pe hârtie. Folosind partea din spate a unei linguri, formați-o și rotiți-o într-un dreptunghi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 1 oră sau până când este crocant la exterior și puțin moale și lipicios în interior. În același timp, coaceți alunele pe o foaie separată la cuptor timp de 1 oră sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scurgeți conservele de pere, rezervând siropul de la 1 cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Tăiați fiecare jumătate de pere în 3 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Se toarnă siropul de pere într-o cratiță cu ghimbirul, dacă se folosește, și se încălzește ușor la foc mediu până începe să fiarbă. Scoateți focul și fixați ciocolata în cratiță, amestecând cu o lingură până când se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Scoateți bezea și alunele din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Așezați bezea pe o placă sau platou rustic frumos. Bateți smântâna cu zahărul glazurat cernut și semințele de vanilie până formează vârfuri netede și moi. Spargeți alunele prăjite (într-un prosop de bucătărie) și presărați jumătate din ele peste vârful bezea. Puneți jumătate de frișcă deasupra și stropiți cu o parte din sosul de ciocolată (dacă sosul s-a întărit, topiți-l ușor ținând cratița peste o tigaie mare cu apă clocotită). Împărțiți majoritatea bucăților de pere în mod egal deasupra. Puneți peste restul de frișcă și pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Stropiți cu mai mult sos de ciocolată, apoi presărați peste alunele prăjite rămase cu puțină coajă de portocală rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
12
Serviți imediat. Dacă faceți acest lucru în avans, pregătiți totul și asamblați în ultimul moment.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista