Tava de somon la cuptor cu măsline, fasole verde, hamsii și roșii
Tava de somon la cuptor cu măsline, fasole verde, hamsii și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 8.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 561 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, despre ulei de măsline, despre ulei de măsline extra virgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 89%. Rețete similare sunt Anșoa, Roșii Și Fasole Verde Cuscus, Fasole Verde Cu Roșii, Măsline Și Ouă, și Fasole Verde, Roșii Și Măsline Negre.
Instrucțiuni
1
Coada fasolei verzi, albiți-le până se înmoaie în apă sărată, clocotită și scurgeți-le. Puneți într-un castron cu roșiile cherry și măslinele cu pietre. Aruncați uleiul de măsline și un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fasole Verde
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Dați fileurilor de somon o spălare rapidă sub robinet și uscați-le cu prosoape de hârtie de bucătărie. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste fileuri, pe ambele părți, apoi condimentați ambele părți cu sare și piper și stropiți puțin ulei de măsline deasupra. Preîncălziți cuptorul și o tavă de prăjire la cea mai înaltă temperatură. Puneți cele 4 fileuri de somon la 1 capăt al tăvii de prăjire. Aruncați busuiocul în fasolea verde, măslinele și roșiile și așezați acest amestec la celălalt capăt al tăvii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fasole Verde
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați hamsiile peste fasolea verde. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi scoateți din cuptor și serviți cu sferturi de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Hamsii
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Acest lucru este foarte gustos cu niște maioneză de casă sau aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Aioli
5
Zdrobiți usturoiul cu sarea într-un mortar și pistil (dacă nu aveți mortar și pistil, puteți toca foarte fin usturoiul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6
Așezați gălbenușul de ou și muștarul într-un bol și bateți. Apoi începeți să adăugați uleiul de măsline puțin câte puțin. După ce ați amestecat într-o jumătate de cană de ulei de măsline, puteți începe să adăugați restul în cantități mai mari. Când ați adăugat totul, puteți adăuga usturoiul și lămâia (după gust) și orice arome suplimentare, cum ar fi busuioc, blaturi de fenicul, mărar, nuci prăjite tocate. Pentru a termina doar sezon la gust cu sare, piper negru proaspăt măcinat și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Soiuri De Ciuperci
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Coji De La Lamaie
Mărar
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.