Tata ' s Souper Brunch

Tata ' s Souper Brunch
Tata ' s Souper Brunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brioșe, cremă condensată de supă de pui, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Souper Plăcintă Ușoară Cu Oală De Pui, Supă De Legume Castron Dip, și Cotlet De Porc Souper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți brioșele englezești în jumătate și prăjiți; pus deoparte. Într-o cratiță mică, încălziți supa și laptele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă EnglezăBrioșă Engleză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați slănina Canadiană într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ouăle în tigaie și gătiți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați jumătățile de brioșe englezești pe farfurii de servire. Se acoperă cu slănină canadiană și apoi ouă. Puneți supa caldă peste ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Brioșă EnglezăBrioșă Engleză
OuăOuă
SupăSupă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista