Tartă proaspătă de fructe de pădure cu sos Chambord
Tarta proaspătă de fructe de pădure cu sos Chambord ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 11. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ou, chipsuri de ciocolată, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Nectar de fructe proaspete cu Chambord, Tartă cu lămâie de patiserie cu puf cu sos de zmeură-chambord, și Tartă Proaspătă De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți o foaie de patiserie cu puf și tăiați-o într-un dreptunghi de 6 x 14 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Tăiați benzi de 1 inch din resturi pentru a tăia marginile.
4
Periați apă rece de-a lungul unei margini de 1 inch pe fiecare margine a dreptunghiului și setați benzi deasupra pentru a încadra marginile. Bate 1 ou, și perie pe suprafața de patiserie. Se răcește până se întărește, aproximativ 15 minute; acesta este un pas important.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Încălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți coaja în cuptorul preîncălzit până când începe să se rumenească, în jur de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți patiseria din cuptor și reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C). Apăsați ferm baza cu spatele unei furci pentru a o prăbuși. Reveniți la cuptor și coaceți până devin aurii, în jur de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați în raft pentru a se răci. Acest lucru poate fi făcut cu până la 2 zile în avans; depozitați la temperatura camerei într-un recipient etanș.
1
Încălziți laptele la foc mediu într-o cratiță grea, amestecând, până când ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați fasolea de vanilie în lapte, acoperiți și abrupți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Îndepărtați fasolea de vanilie. Între timp, bateți gălbenușurile cu zahăr până la o culoare groasă și deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Bateți în făină. Amestecați treptat laptele fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă în tigaia cu sos. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă. Reduceți căldura. Continuați să gătiți crema de patiserie, amestecând constant, până se înmoaie ușor; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scoateți din căldură și pliați în ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
8
Transferați crema de patiserie într-un castron mic și acoperiți cu folie de plastic. Desfaceți când se răcește și adăugați creme de cacao. Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans; acoperiți și refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Cremă De Patiserie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Sosul Chambord poate fi făcut cu până la 2 zile în avans. Puree zmeura dezghețată într-un blender. Se strecoară pentru a îndepărta semințele și se amestecă 3 linguri de lichior Chambord. Păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
Chambord
(din Cutie)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Când sunteți gata să asamblați tarta, faceți glazura. Într-o cratiță, topiți conservele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se ia de pe foc și se amestecă 1 lingură de lichior. Utilizați în timp ce cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
12
Această tartă este cea mai bună dacă este consumată în decurs de 3 până la 4 ore de la asamblarea finală.
13
Ungeți fundul tartei cu glazură și presărați cu jumătate din migdalele tocate. Lingură cremă în coajă de patiserie, și netedă. Aranjați fructe de padure proaspete peste partea de sus a cremă, și perie cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Crostini Cu Usturoi, Optional
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Dressing Japonez De Susan Preparat
14
Presărați migdalele rămase deasupra. Se răcește până este gata de servit.