Tartă proaspătă de fructe de pădure cu sos Chambord

Tartă proaspătă de fructe de pădure cu sos Chambord
Tarta proaspătă de fructe de pădure cu sos Chambord ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 11. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ou, chipsuri de ciocolată, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Nectar de fructe proaspete cu Chambord, Tartă cu lămâie de patiserie cu puf cu sos de zmeură-chambord, și Tartă Proaspătă De Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți o foaie de patiserie cu puf și tăiați-o într-un dreptunghi de 6 x 14 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Tăiați benzi de 1 inch din resturi pentru a tăia marginile.
4
Periați apă rece de-a lungul unei margini de 1 inch pe fiecare margine a dreptunghiului și setați benzi deasupra pentru a încadra marginile. Bate 1 ou, și perie pe suprafața de patiserie. Se răcește până se întărește, aproximativ 15 minute; acesta este un pas important.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Încălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți coaja în cuptorul preîncălzit până când începe să se rumenească, în jur de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți patiseria din cuptor și reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C). Apăsați ferm baza cu spatele unei furci pentru a o prăbuși. Reveniți la cuptor și coaceți până devin aurii, în jur de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați în raft pentru a se răci. Acest lucru poate fi făcut cu până la 2 zile în avans; depozitați la temperatura camerei într-un recipient etanș.
1
Încălziți laptele la foc mediu într-o cratiță grea, amestecând, până când ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați fasolea de vanilie în lapte, acoperiți și abrupți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Îndepărtați fasolea de vanilie. Între timp, bateți gălbenușurile cu zahăr până la o culoare groasă și deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Bateți în făină. Amestecați treptat laptele fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă în tigaia cu sos. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă. Reduceți căldura. Continuați să gătiți crema de patiserie, amestecând constant, până se înmoaie ușor; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Scoateți din căldură și pliați în ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
8
Transferați crema de patiserie într-un castron mic și acoperiți cu folie de plastic. Desfaceți când se răcește și adăugați creme de cacao. Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans; acoperiți și refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Sosul Chambord poate fi făcut cu până la 2 zile în avans. Puree zmeura dezghețată într-un blender. Se strecoară pentru a îndepărta semințele și se amestecă 3 linguri de lichior Chambord. Păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
ChambordChambord
(din Cutie)(din Cutie)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Când sunteți gata să asamblați tarta, faceți glazura. Într-o cratiță, topiți conservele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Se ia de pe foc și se amestecă 1 lingură de lichior. Utilizați în timp ce cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
12
Această tartă este cea mai bună dacă este consumată în decurs de 3 până la 4 ore de la asamblarea finală.
13
Ungeți fundul tartei cu glazură și presărați cu jumătate din migdalele tocate. Lingură cremă în coajă de patiserie, și netedă. Aranjați fructe de padure proaspete peste partea de sus a cremă, și perie cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Presărați migdalele rămase deasupra. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții11
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista