Tartă dublă cu brânză și ceapă

Tartă dublă cu brânză și ceapă
Double cheese & onion souffl tartă cu sos de ceapă necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, ouă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Sufleu De Șuncă Cu Brânză Dublă, Sufleu de brânză, ceapă și pâine, și Tartă de roșii prăjită cu crustă dublă de brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă până când este aproape suficient de mare pentru a alinia o formă de tartă cu fundul liber de 22 cm, presărați peste aproximativ o treime din parmezan, apoi continuați să rulați pentru a împinge brânza în patiserie. Tapetați forma cu patiseria, lăsând orice exces deasupra. Tapetați Tarta cu hârtie pergament și fasole de copt și coaceți orb timp de 20 de minute. Scoateți ușor hârtia și fasolea și coaceți încă 10 minute până devin aurii palide și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Întindeți chutney-ul într-un strat uniform pe fundul cutiei de patiserie, apoi lăsați-l deoparte în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Pentru a face umplutura, topiți untul într-o tigaie la foc mic, apoi adăugați făina și gătiți timp de 2 minute, amestecând tot timpul. Turnați treptat laptele și continuați să amestecați până când aveți un sos neted și gros. Gatiti inca 2 minute, scoateti de pe foc si raciti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Zdrobiți 200g de brânză de capră, cimbru și restul de parmezan în sos. Bateți până se topește brânza, apoi adăugați gălbenușurile de ou pe rând, bătând între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Bateți albușurile până la vârfuri tari, amestecați 1 lingură în sos și amestecați, apoi răsturnați restul de albușuri și pliați ușor până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă umplutura deasupra chutney-ului de ceapă, se sfărâmă peste brânza de capră rămasă, apoi se transferă la cuptor și se coace 25-30 de minute, până devine aurie și bine înviată. Lăsați tarta să se răcească ușor înainte de a tăia marginile și de a servi sau savurați rece cu o salată verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista