Tartă dublă cu brânză și ceapă

Tartă dublă cu brânză și ceapă
Double cheese & onion souffl tartă cu sos de ceapă necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, ouă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Sufleu De Șuncă Cu Brânză Dublă, Sufleu de brânză, ceapă și pâine, și Tartă de roșii prăjită cu crustă dublă de brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă până când este aproape suficient de mare pentru a alinia o formă de tartă cu fundul liber de 22 cm, presărați peste aproximativ o treime din parmezan, apoi continuați să rulați pentru a împinge brânza în patiserie. Tapetați forma cu patiseria, lăsând orice exces deasupra. Tapetați Tarta cu hârtie pergament și fasole de copt și coaceți orb timp de 20 de minute. Scoateți ușor hârtia și fasolea și coaceți încă 10 minute până devin aurii palide și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți chutney-ul într-un strat uniform pe fundul cutiei de patiserie, apoi lăsați-l deoparte în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Pentru a face umplutura, topiți untul într-o tigaie la foc mic, apoi adăugați făina și gătiți timp de 2 minute, amestecând tot timpul. Turnați treptat laptele și continuați să amestecați până când aveți un sos neted și gros. Gatiti inca 2 minute, scoateti de pe foc si raciti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Zdrobiți 200g de brânză de capră, cimbru și restul de parmezan în sos. Bateți până se topește brânza, apoi adăugați gălbenușurile de ou pe rând, bătând între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Bateți albușurile până la vârfuri tari, amestecați 1 lingură în sos și amestecați, apoi răsturnați restul de albușuri și pliați ușor până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se toarnă umplutura deasupra chutney-ului de ceapă, se sfărâmă peste brânza de capră rămasă, apoi se transferă la cuptor și se coace 25-30 de minute, până devine aurie și bine înviată. Lăsați tarta să se răcească ușor înainte de a tăia marginile și de a servi sau savurați rece cu o salată verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista