Tartă dublă cu brânză și ceapă
Double cheese & onion souffl tartă cu sos de ceapă necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, ouă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Sufleu De Șuncă Cu Brânză Dublă, Sufleu de brânză, ceapă și pâine, și Tartă de roșii prăjită cu crustă dublă de brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă până când este aproape suficient de mare pentru a alinia o formă de tartă cu fundul liber de 22 cm, presărați peste aproximativ o treime din parmezan, apoi continuați să rulați pentru a împinge brânza în patiserie. Tapetați forma cu patiseria, lăsând orice exces deasupra. Tapetați Tarta cu hârtie pergament și fasole de copt și coaceți orb timp de 20 de minute. Scoateți ușor hârtia și fasolea și coaceți încă 10 minute până devin aurii palide și fierte.
Întindeți chutney-ul într-un strat uniform pe fundul cutiei de patiserie, apoi lăsați-l deoparte în timp ce faceți umplutura.
Pentru a face umplutura, topiți untul într-o tigaie la foc mic, apoi adăugați făina și gătiți timp de 2 minute, amestecând tot timpul. Turnați treptat laptele și continuați să amestecați până când aveți un sos neted și gros. Gatiti inca 2 minute, scoateti de pe foc si raciti 3 minute.
Zdrobiți 200g de brânză de capră, cimbru și restul de parmezan în sos. Bateți până se topește brânza, apoi adăugați gălbenușurile de ou pe rând, bătând între fiecare adăugare.
Bateți albușurile până la vârfuri tari, amestecați 1 lingură în sos și amestecați, apoi răsturnați restul de albușuri și pliați ușor până se combină bine.
Se toarnă umplutura deasupra chutney-ului de ceapă, se sfărâmă peste brânza de capră rămasă, apoi se transferă la cuptor și se coace 25-30 de minute, până devine aurie și bine înviată. Lăsați tarta să se răcească ușor înainte de a tăia marginile și de a servi sau savurați rece cu o salată verde, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.