Tartă De Zmeură-Tei
Tarta de zmeură-Lime este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Tartă Cu Zmeură Frangipane, Înghețată Cu Miere Și Zmeură, Scones de zmeură cu caș de tei de zmeură, și Tartă De Zmeură Mai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Apăsați aluatul de plăcintă în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci. Linia de jos a aluatului cu o bucată de folie; aranja greutăți plăcintă sau fasole pe folie.
Coaceți la 450 timp de 5 minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia de plăcintă; coaceți încă 7 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Combinați laptele condensat, concentratul de var, coaja de var, sucul de lime și sarea într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Adăugați ouăle și albușurile de ou; bateți până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă răcită.
Coaceți la 350 timp de 27 de minute sau până când este setat. Se răcește complet pe suportul de sârmă. Tartă de sus cu zmeură înainte de servire.