Tartă de prune cu crustă de patiserie cu migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de prune cu crustă de patiserie cu migdale. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 198 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale albe, scorțișoară, conserve de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă de piersici, prune, zmeură fără Gluten cu cremă de Cardamom și crustă de migdale, Produse de patiserie cu prune și migdale, și Tartă de patiserie cu puf de pere și prune cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru umplutură: umpleți un vas mare pe jumătate cu apă și aduceți la fierbere. În timp ce apa fierbe, luați un cuțit de decojit și tăiați un 1/2-inch X pe fundul fiecărei prune. Pune deoparte. Umpleți un castron mare cu gheață și apă și lăsați-l deoparte. Când apa fierbe, aruncați ușor prunele în apă timp de 30 până la 45 de secunde.
Îndepărtați cu o lingură pliată și scufundați imediat în apă cu gheață timp de 2 până la 3 minute.
Îndepărtați și uscați prunele ușor cu un prosop de hârtie. Peste un castron de dimensiuni medii, îndepărtați piei de prune-ar trebui să alunece destul de ușor. Tăiați prunele în jumătate și îndepărtați gropile. Aruncați cu zahăr, scorțișoară și suc de lămâie și dați deoparte.
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Se macină migdalele într-un robot de bucătărie până când sunt o firimitură fină.
Adăugați făina de patiserie, sarea, scorțișoara, nucșoara și zahărul în migdala din procesor și pulsați de 5 ori pentru a încorpora.
Adăugați unt și ulei și pulsați timp de aproximativ 20 de secunde, până când amestecul formează mici aglomerări.
Adăugați albusul de ou și pulsați încă 20 până la 30 de ori, până când amestecul formează o bilă, fiind sigur că nu supra-procesați. Aluatul se va ține împreună, dar va fi ușor lipicios. Apăsați uniform aluatul în partea de jos și laturile o tigaie tartă de 9 inci cu fundul detașabil.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până când suprafața tartei nu mai este strălucitoare.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Așezați coaja de tartă pe o foaie de prăjituri. Aruncați jumătățile de prune în propriile sucuri în castron. Aranjați prunele, tăiate cu fața în jos, în coaja de tartă, înghesuind cât mai multe prune în tartă.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când fructele sunt ușor fragede, dar încă ferme.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Căldura se păstrează la flacără mică sau în cuptorul cu microunde până se topește.
Combinați cu apă și suprafața periei de tartă.